جستجو
منو بسته
4 بهمن 1403

فروش اینترنتی فایل

6 سال پیش
سلام
برای ایجاد فروشگاه - منظورم فروش اینترنتی فایل - نیاز به خرید افزونه هست یا به صورت پیش فرض در ناپ کامرس چنین قابلیتی در نظر گرفته شده ؟
نقل قول
0
6 سال پیش
سلام

این قابلیت بطور پیش فرض در ناپ کامرس وجود دارد.
در بخش مدیریت -> کاتالوگ -> محصولات -> افزودن رکورد جدید و یا ویرایش محصول موردنظر، در حالت پیشرفته (که در همان صفحه فعال می شود)، در بخش "محصول قابل دانلود" می توانید آدرس فایل را وارد کنید و "نوع فعال سازی دانلود" را روی حالت "زمانی که سفارش پرداخت شد" قرار دهید.

موفق باشید

برچسب ها: محصولات دانلودی، دانلود فایل، فروش اینترنتی فایل، فروش فایل اینترنتی، خرید اینترنتی فایل، خرید فایل اینترنی
اگر پاسخ سوالی برای شما مفید بود، به آن رای مثبت دهید تا به دیگران در پیدا کردن پاسخ مناسب کمک کنید
*******************************************************************************************
Be Who You Always Wanted To Be
نقل قول
1
6 سال پیش
سلام
تشکر ، طبق تنظیمات پیش فرض قابلیت فروش فایل انجام شد.
فقط یک نکته می خوام بعد از خرید فایل ، تنها زمانی اجازه دانلود وجود داشته باشه که کاربر لاگین کرده باشه.
در حال حاضر کاربر پس از پرداخت ، فایل به پروفایلش اضافه میشه و می تونه دانلود کنه ، بعد من لینک دانلود رو برداشتم و در یک سیستم دیگه اجرا کردم و دانلود انجام شد (این دانلود رو می خوام وابسته کنم به ورود کاربر)
نقل قول
0
6 سال پیش
یکی از راه ها اینه که در بخش پیکربندی -> تنظیمات -> تنظیمات سفارش، تیک گزینه ی "اجازه پرداخت به کابران ناشناس" رو بردارید تا کاربر مجبور به لاگین کردن یا ثبت نام بشه تا بتونه خرید کنه
اگر پاسخ سوالی برای شما مفید بود، به آن رای مثبت دهید تا به دیگران در پیدا کردن پاسخ مناسب کمک کنید
*******************************************************************************************
Be Who You Always Wanted To Be
نقل قول
1
6 سال پیش
محمدحسین wrote:
سلام
تشکر ، طبق تنظیمات پیش فرض قابلیت فروش فایل انجام شد.
فقط یک نکته می خوام بعد از خرید فایل ، تنها زمانی اجازه دانلود وجود داشته باشه که کاربر لاگین کرده باشه.
در حال حاضر کاربر پس از پرداخت ، فایل به پروفایلش اضافه میشه و می تونه دانلود کنه ، بعد من لینک دانلود رو برداشتم و در یک سیستم دیگه اجرا کردم و دانلود انجام شد (این دانلود رو می خوام وابسته کنم به ورود کاربر)

برای این که کاربر نتونه لینک رو به اشتراک بذاره و فقط کاربری که لاگین کرده بتونه فایل رو دانلود کنه از بخش زیر عمل کنید (البته شما باید پرداخت برای کاربر مهمان رو غیرفعال کنید):
Settings => All Settings یا همون تنظیمات => همه‌ی تنظیمات و سپس رکورد زیر رو جستجو کنید:
customersettings.downloadableproducts.validateuser
در نهایت باید مقدارش رو از False به True تغییر بدید. به همین راحتی.
ز گهواره تا گور دانش بجو
نقل قول
2
09127857628